Neža Slosar

Objavljeno:


Kako bi se opisala s tremi besedami?
Zahtevno, dvoumno, nenatančno.
 
Interesi, hobiji:
Včasih berem, včasih igram družabne igre, včasih igram odbojko, včasih raziskujem, včasih se oblečem v medvedka Puja, predvsem pa sem Vidra.
 
Kraj, kjer bi lahko bil coach PP:
Znotraj južno-primorsko-notranjskega območja (JPN).
 
Kratek opis, življenjepis
"Prihajam iz velike družine, poleg staršev imam še 4 mlajše sestre in brata. Doma sem iz Jelšan (vas pri Ilirski Bistrici), vendar sem čez teden v Ljubljani, kjer na Filozofski fakulteti študiram Primerjalno književnost in literarno teorijo ter Slovenistiko. Pred tem sem zaključila Konservatorij za glasbo in balet Ljubljana. Prihajam iz Rodu snežniških ruševcev, kjer sem trenutno načelnica PP kluba in propagandistka. Želim si, da taborništvo zares postane del vsakega posameznika, da vrednote, ki jih gojimo na papirju, zaživijo v naših prostovoljcih in s tem v svetu. Drugi me opišejo z besedami: avantgardistična, samoiniciativna, nasmejana, ""razsši"", svobodomiselna, otroško navdušena, zvesta, energična ..."
 
Zakaj si postal coach PP?
Ker si popotniki in popotnice zaslužijo več od tabornikov kot imajo sedaj; s tem načinom pa sem prepričana, da bodo tudi spreminjali družbo (kot del nje) v boljšo.
Katarina Habjan
Rok Franc