Partnerji v projektu

V Zvezi tabornikov Slovenije smo zelo veseli, da smo se za potrebe projekta TAPOS – taborniški pospeševalnik uspeli povezati z več partnerji, s čimer želimo še povečati kvaliteto projekta. Naši partnerji v projektu bodo sodelovali pri izvedbi programa za RR-e in pri izvajanju delovnih praks.

Projektu sta podporo zagotovila tudi Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Kabinet predsednika vlade, ki sta našo pobudo ocenila kot smiselno, kvalitetno in izredno dobrodošlo.

 

Zavod 404

logo_zavod_404

Zavod 404 je prvi mladinski tehnološko-raziskovalni center v Sloveniji, ustanovljen z namenom, da mladim posreduje tehnične veščine in jih navduši za raziskovanje, znanost in podjetništvo. Vsem, ki imajo željo po ustvarjanju nudimo pomoč in prostor, kjer lahko pridobijo znanje, ki ga v šolskih klopeh ni vedno mogoče.

 

Jazon,Etri skupnost

jazon
Jazon d.o.o., Etri skupnost spreminja navade na področjih ekologije, ergonomije in etične ekonomije. Ranljivim skupinam zagotavlja pravico do dela, tudi na najbolj inovativnih področjih z velikim podjetniškim potencialom. Ker se zgledujejo po ekosistemu gozda, delujejo po načelih krožnega gospodarstva. Povezujejo gospodarstvo, nevladne organizacije in kreativno industrijo, kar jim pomaga do konkretnih poslovnih rezultatov v lokalnem okolju. So izvajalci trajnostne oblike nakupa z namenom – v ospredje postavljajo odgovornost za deljenje dobička.0-etri-logo_slogana_velik Delujejo po načelih zelene oskrbe in etičnosti poslovanja. Verjamejo, da ima družbeno odgovorno gospodarstvo neskončen vir priložnosti, ki jih znajo prepoznati. To dokazuje tudi število zelenih delovnih mest, ki so jih do sedaj razvili v sodelovanju z zadružniki.

 

Ustvarjalnik

ustvarjalnik

V Ustvarjalniku se mladi s tem, da izpeljejo svoj prvi projekt naučijo, kako uresničiti svoje ideje. Zaradi tega verjamejo, da si bodo vedno znali najti priložnosti, bodo bistveno bolj zaposljivi od svojih vrstnikov in se ne bodo bali negotove prihodnosti. Doslej so njihove programe izvajali že na več kot tretjini vseh srednjih šol, v naših aktivnostih (poletnih taborih, konferencah, delavnicah, izmenjavah…) vsako leto sodeluje 1000 dijakov, predvsem pa jih veseli, da so Ustvarjalci v okviru krožkov izpeljali na desetine uspešnih projektov.